Wie is Econ3?

De zaakvoerders

Joan Colyn "de Mini"
Gepassioneerd en geduldig vakman. Brengt de projecten tot een onberispelijk resultaat. Is de man voor kleine afwerkingen,voor geduld en veel oog voor detail. Geeft, net als Jean, de leiding op een fijne manier waarbij iedereen gelijk is, of althans dat gevoel geeft hij ons toch.  (dixit het team)

Jorre Van Damme "niet Joris"
Jouw go-to man voor de financiën, administratie en personeelszaken. Ontwart elk bureaucratisch kluwen – en zo zijn er heel wat in de bouwsector – en dan nog wel in bijberoep!

Jan Van Droogenbroeck "de Jean"
Bezeten door de bouw en is de motor van het bedrijf. Draait niet op deca. Is to the point, maar altijd aanspreekbaar. Heeft de gave om een team te sturen waarbij tempo en werken in een vrienden-sfeer hand in hand gaan. Het moet vooruit gaan, maar iedereen gaat er in mee met goesting, niet eenvoudig. Geen goede bouwvakker zonder goed gerief, vandaar zijn de grote liefde voor mooie sterke kranen en machines. (dixit het team)

Het team

Gert
Versatiele bourgondier, altijd goedgeluimd. Van graafwerken tot het fijnere dakwerk, op een volle maag kan hij alles.
Jan “Jan”
Passiefbouwingenieur en de meest ecologische van allemaal. Heeft een goed oog voor detail en een goede kennis over zaken als luchtdichting. Is thuis vegan, maar op het werk is hij blij als er gesmolten kaas ter beschikking is.
Thijs, Mane en Jens
Zijn hun omschrijving nog volop aan het verdienen ...